Gebruikerservaringen

 

22-12-2015

Hallo, Ik vraag me af of het oké is om mijn infrarooddeken dubbel te vouwen om het weg te leggen als ik het niet gebruik ? Ik ben trouwens heel tevreden met mijn aankoop,ik vind het fantastisch gewoonweg,zalig die warmte.( ruim dubbelvouwen eventueel met het  kastje er tussen, is de beste manier om de deken te bewaren)

Bedankt alvast, Groetjes  Nele

29-10-2016

 
Wow, ik kom net uit mijn slaapzak infrarood gekropen. Wat is dat lekker. En wat voelt mijn lijf nu lekker soepel. 
Helemaal blij met mijn geleverde bestelling. I.v.m. De afvalstoffen is het nog goed om extra water ervoor en/of ernate drinken?
(voldoende water drinken is belangrijk, een glaasje ervoor en eventueel een erna is het beste)
 
Met vriendelijke groet uit Purmerend, 
A.B

28-03-2016

Confortabele warmte op de behandeltafel Review by Marieke. Ik gebruik de IR-deken op mijn tafel omdat je tijdens een behandeling afkoelt. Cliënten ervaren dit als zeer prettig en daarbij heeft het nog een extra ontspannend effect op de spieren.
Voor mijn praktijk een hele goede investering geweest! (Geplaatst op 04-12-14)

17-07-2015

Beste Joanna

Mijn gewrichten zijn zeer blij met de infrarode warmte. Ik verwachtte geen wonderen daarvoor heb ik teveel slijtage maar ik ben toch zeer blij verrast met het resultaat van een half uurtje ontspannen in mijn deken. Ik voel me beter en kan beter bewegen en heb toch substantieel minder pijn. Ik zal het zeker aanbevelen ook om uw goede service en snelle levering.

M. Louisse Ieper Belgie

20-05-2015

Dank jullie voor de tip. inplaats van de grote deken heb ik de band en de enkele deken gekocht. De band is heel handig voor mijn knieen als ik 's avonds op de bank zit en voor de rug van mijn mijn man. Zo hebben we allebei wat voor onze pijntjes als we samen journaal kijken. We zijn heel gelukkig met de aankoop.

Dhr en mevr Smolders Amsterdam

05-02-2014

Beste Joanna,

Ik ben zo blij met mijn deken, wat een weldadige warmte voor mijn artrose rug, vooral de lage rugpijn, het ontspant en neemt de pijn weg. Ik heb nog wel 2 vragen,
kan ik hem 2 keer op de dag 60 min. gebruiken of is dat teveel en de tweede vraag, gaat het veel elektriciteit kosten?  Laat mij weten en bedankt alvast.
Vriendelijke groet van mevr. J.E (antwoord vraag 1: Ja zo vaak u wilt) ( antwoord vraag 2: de deken gebruikt 70 watt dus dat valt erg mee)

23-11-2013

Bedankt voor je reactie en uitleg. Heb hem gister in goede orde mogen ontvangen. Heb hem vandaag ook voor het eerst gebruikt en over deze eerste ervaring met deze band ben ik zeer te spreken.  R.P

21-11-2013

Gisteren pakket ontvangen. Ziet er goed uit en voelt ook heerlijk. Met dank en groet A.M

24-04-2013

Recent heb ik een infrarood stoeldeken. Altijd op zoek naar beterschap en minder pijn wat me aardig aan het lukken is . Uiteindelijk ben ik in Nederland (niets in Belgie) onder laser-therapie, dan essential elements bij Joannna… terecht gekomen. 138e met verzendingskosten bij, tja, daar ga ik niet om wenen als ik verkeerd gekocht heb. Ik heb al zoveel geprobeerd.

Na 3 weken is mijn stoeldeken onmisbaar in mijn leven. Mijn buurman leent het ook al en in ’t weekend krijg ik vrienden op bezoek met slechte rug, nek, schouder, kou, stram om mijn stoeldeken uit te proberen. Zelfs mijn moeder die ontzettend kritisch is (niets helpt op haar oude dag) vraagt of ik het in ’t weekend meebreng. 
Dit is een thuisoplossing: ongevaarlijk, meermaals per dag te gebruiken, mee neembaar. Je kan erop liggen, je kan erop zitten. Je kan het uitlenen aan vrienden in nood, mogelijkheden zat maar vooral het is zalig, geeft energie en het lijkt alsof uw ruggengraat de warmte na uren nog uitstraalt. Ik heb er geen percent op: onmisbaar en dan heb ik het niet eens gebruikt in het koudst van de winter. Je kan er ook je voeten opzetten straalt de warmte daardoor. Er is ook een infrarode slaapzak waar je helemaal in kan kruipen voor 275e. Moet ook heerlijk zijn in zo’n koude winter. Oh ja, infrarood gaat 6cm diep vandaar die stralingswarmte.

naam bij ons bekend

17-04-2013

Ik heb een knuffel. Ik ben de zeventig gepasseerd en voor het eerst van mijn leven heb ik een knuffel. Iedere avond gaat ie mee naar bed.In de vacantie moet hij ook mee. Ik kan niet meer zonder! IK ga er boven op liggen, druk op wat knopjes en  krijg een heerlijke warme rug. De pijn verdwijnt en ik val zo in slaap. U begrijpt dat ik het niet over een teddybeer heb. Nee, het is een zilverkleurige rechthoekig dekentje van 1 meter bij 25 cm ( ruwweg) en het is een paramedisch hulpmiddel voor pijnbestijding. Het is een infrarood dekentje (band) dat ik heb gekocht bij Essential Elements in Tilburg. 
Er is ook een grote deken waar je je helemaal in kunt wikkelen.Die heb ik ook en daar ga ik in liggen als de pijn overal in mijn lichaam de kop opsteekt. Wonderbaarlijk hoe je lichaam dat waardeert! Alle zenuwen die op scherp staan kalmeren en ontspannen zich. Behalve artritsche pijnen heb ik een beschadigde nekzenuw. Niets meer aan te doen. Wat ben ik blij met deze warmte een eenvoudige pijnbestrijding zonder neveneffecften.

L.Roose Hoogstraten Belgie

24 -.1-2013

Ik heb de deken aangeschaft op advies van mijn Belgische arts. Ik heb wel even lopen aarzelen over de prijs en of het wel zou werken. Ik heb gebeld met Joanna die me verzekerde dat ik hem terug mocht geven (alleen kosten van 1 week huur) als hij me niet zou helpen. Ze zei ook dat ze dat gerust kon zeggen omdat het zo weinig gebeurt. Dat heeft me gerustgesteld en ik heb geen spijt. Ik heb er veel plezier van, kan hem niet meer missen. Mijn lijf voelt veel soepeler en ik heb veel minder pijn. Ik gebruik hem elke dag. Heel tevreden met de deken en de service.

Met dank Mien Dankers

20-9-2011

Beste Joanna,

Ik heb de deken nu een maand in gebruik en kan je vertellen dat ik heel veel baat heb van de infrarooddeken. Ben veel minder vermoeid en ook mijn eczeem lijkt hier gunstig op te reageren. En niet te vergeten genieten mijn spieren er klaarblijkelijk ook van, kortom ik ben blij met deze aankoop.

Hartelijke groet,

Nicole van Delden   

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.

 

    

SALE !

    
 

Naar alle infrarood aanbiedingen.>>

 
         infrared blanket         
  infrarood band  
 

 infrarood matje

 
 

 

infrarood matras enkel

 
 

 

 softlaser tegen pijn rood

 
 

 

 softlaser tegen rugpijn rood