Gebruikerservaringen Earlaser

Reacties van Tinnitool/Earlaser gebruikers: Volledige naam en origineel document in achief. 

Stuurt u mij de tweede factuur van de earlaser want ik wil hem niet meer missen. Ik heb betere dagen en hij heeft ook invloed op mijn energie. Ik was nogal depressief maar ik ga weer meer naar buiten wandelen en heb weer zin in een bezoekje of kopje thee bij de buren.Ik heb meer energie om dingen te doen. Om te testen ben ik en weekje gestopt maar ik merkte echt verschil dus wil hem graag houden. Het is helderder en rustiger in mijn  hoofd. Een paar dagen per week heb ik nog moeite met inslapen omdat er dan een flinke fluit is maar andere dagen zijn rustig. Dit mag u op de website zetten.

Met vr groet

Mevr M.I.C Groningen. 21-2-2015

Hallo Joanna Bold

Het is al weer een tijd geleden dat ik een earlaser van tinnitool gekocht heb via u. Ik moet zeggen het helpt mij heel erg goed met de combinatie van magnesium  van Zechszal. Het oorsuizen wordt veel minder en het is draagzaam geworden in mijn dagelijks leven. Daarvoor wil ik u hartelijk bedanken dat ik weer normaal kan functioneren 

Met vriendelijke groeten Yvonne K uit Arnhem. 30-9-2014

Dear Joanna
I am nearing the end of the 3 month rental period. I think I would like to buy the Earlaser. I have tinnitus but it does not bother me at all. The laser, however, had a benefitial effect on my hearing loss, I would like to continue the treatment, I have been using it since the beginning of November.
Best regards, L    10-02-2014

Beste Joanna,
Ik kan niet zonder de tinnitool. Als ik het niet gebruik, verergert de fluittoon. De fluittoon gaat niet helemaal weg, maar ik kan ermee leven.

RB. Belgie 17-05-2013

Geachte Mevrouw,

Ik ben heel blij met de tinnitool. Ik had al jaren last van druk op de oren, hyperacusis en verminderd gehoor. Sinds het begin van dit jaar, kwam daar een hinderlijke pieptoon bij, tinnitus. Ik gebruik de tinnitool nu ruim twee maanden. Iedere dag, een half uur per oor.

In de eerste week, ervaarde ik direct verbetering. Zo'n snel resultaat had ik niet verwacht. De tinnitool geeft een prettige warmte in m'n oren. De druk is bijna weg. De pieptoon is verdwenen. Ik heb veel minder last van omgevingsgeluiden. Voor mijn gevoel is m'n gehoor zelfs verbeterd. Dat is een subjectieve beleving, maar wie weet, kan ik met de tinnitool, verder gehoorverlies tegenhouden of vertragen.

Als ik de tinnitool een paar dagen niet gebruik, komen mijn klachten wel weer terug. Dat vind ik niet erg, want ik heb nu een instrument gevonden dat werkt. Ik ben van plan de tinnitool na de huurperiode te kopen en te blijven gebruiken. Ik kan iedereen met tinnitus of andere gehoorproblemen, van harte aanraden, om de tinnitool ook eens uit te proberen.

Verder ben ik heel tevreden over de afhandeling van de bestelling, de bezorging van het pakket, de beantwoording van vragen, de informatie op de website en de algehele dienstverlening. Veel dank!.

Mevrouw van B. uit Amsterdam.
Per email, 26 mei 2011

Beste Joanna,

Na een maand hergebruik van de earlaser is de fluittoon aanmerkelijk verlaagd, het is nu een soort ruis. Ik ben van plan heel gediciplineerd een paar maanden door te gaan, in de hoop dat....
Op het ogenblik is het zo, dat ik het oorsuizen - soms nog fluiten - zie als signaalfunctie: bij intenser suizen/fluiten weet ik dat ik naar een lagere versnelling moet gaan en stress moet vermijden. Dat is de positieve draai die ik er na 6 jaar aan heb weten te geven.
Mevr F.B, Amsterdam. per email Mei 2011

Beste mevrouw/meneer,
 
Ik heb 2 maanden geleden de tinnitool bij u besteld en heb vanaf dat moment dagelijks gebruik gemaakt van de behandeling. Ik heb een bedrijfsongeval gehad waarbij een doos van 5m hoogte op mijn hoofd was gevallen. Daarna had ik whiplash klachten en daarbij oorsuizen, had ook heel veel problemen met drukte en last van de normale dagelijkse geluiden. Daardoor kon ik niet meer aan het werk en naar verjaardagen en de kroeg was onmogelijk, zelfs het geluid van een zak chips of de geluiden aan de etenstafel werden me vaak teveel. Nu sinds een week heb ik alleen nog hele lichte klachten van oorsuizen en alle geluiden en drukte hoor ik weer zoals het hoort. Ga weer rustig aan beginnen met werken en ben weer wekelijks in de kroeg te vinden.
 
U zult begrijpen dat dit ongeval mijn leven op z'n kop heeft gezet en dankzij de tinnitool voel ik me weer helemaal goed en kan eindelijk weer verder met m'n leven en dat terwijl 3 maanden geleden de KNO-arts mij had verteld dat ik moest leren leven met deze klachten.
 
Omdat dit zoveel invloed op mijn leven heeft gehad vond ik een bedank mailtje wel op zijn plaats, dus bij deze hartelijk dank!
 
met vriendelijk groet,
Ruud van den Berg. per email 1 Februari 2010

Ik ben tevreden over het effect van de tinnitool. al is het effect wel wel moeilijk te bepalen. Ik zal het je uitleggen.
De drukkende pijn is voor zo'n 80% afgenomen! Soms neemt hij nog even weer toe om dan enkele uren later weer af te nemen en dat vind ik zo raadselachtig. Dan pak ik de tinnitool er weer bij. Op een gegeven ogenblik had ik het gevoel dat ik geen effect meer merkte, heb ik de batterijen vervangen en voelde het daarna weer veel beter. Bij gebruik van de tinnitool voel ik een soort warmte in m'n oorgebied en soms ook een soort gevoel in mijn schedelgebied dat ik moeilijk kan omschrijven. In ieder geval bij gebruik van de tinnitool ben ik gefocused op mijn oorgebied en ben ik automatisch bezig met mijn vingers rondom mijn oor de spiergebieden te masseren. Vlak onder mijn oor, bij mijn kaakgewricht zat een soort bultje die ik inmiddels helemaal weg heb gemasseerd. Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat niet de tinnitool, maar dat bultje de druk in m'n oor heeft veroorzaakt en zie dan nog maar eens het effect van de tinnitool te bepalen. Verder is het oorsuizen ook zeker met 50% afgenomen. Veel minder last en dat is fijn.
Mijn gehoor verbetert echter niet helaas. Dus ben ik weer in een volgende fase van verwerken dat ik echt gehoorverlies heb en houd.
Simone Verstappen Tilburg per email 2 juni 2008

Ik heb de tinnitus laser nu 4 maanden in gebruik en ben erg tevreden. Mevr Pulles per email 1-8-2006

Ik wil de Tinnitool graag houden want het oorsuizen is minder geworden meldt mevr Bredius uit Wijk bij Duurstede per telefoon op 29-06-2006
Uw tinnitool heeft mij van mijn oorprobleem bevrijd, daarvoor hulde.
Dhr Ekris Langbroek per brief 12-5-2006.

De tinnitool helpt mij, dank u. Het gesuis is minder geworden dus heb ik hem gekocht. Ik hoop op nog meer verbetering maar als het zo blijft heb ik al veel gewonnnen. Dank u wel.
Mevr Janssen. Assen, per brief 10-05-2006

Ik gebruik al een paar maanden de tinnitool en ofschoon mijn tinnitus niet is verminderd, is het geluid wel ‘egaler’ geworden. Dus met veel minder pieken en dalen. Dat is een stuk rustiger, zelfs zodanig dat ik soms helemaal de geluiden ‘vergeet’! Met vriendelijke groet,
Gerry Cornelissen Heijen Nl. ontvangen per email 24-3-2006

Ik wil u graag mededelen dat ik zeer tevreden ben over de tinnitool, de piep in mijn hoofd is minstens met 70% verbeterd, en ook de druk op mijn oor is bijna weg. alleen is het jammer dat het oorplugje te dik is voor mijn oor en er dus steeds uitwipt, ik hou hem nu dus vast met een hand, een beetje lastig, maar dat heb ik er wel voor over. Nu maar hopen dat de verzekeringen de tinnitool gaan vergoeden vr. gr.
Peter Swarts. Leeuwarden (bijna ex meniere patient) ontvangen op 22-12-2005 per email


Ook uw ervaringen zijn van harte welkom!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Mijn winkelwagen

U hebt niets in uw winkelwagen.


Hulpmiddelen bij oorsuizen

 

EarPerfect

Tinnitus oorbeschermers


50% kassa-korting op oorbescherming bij huur/aankoop
Earlaser.

 

 

Muziektherapie, slaap, meditatie